JivoChat

Vizitatorii website-ului dvs. au cu siguranță anumite întrebări însă, de cele mai multe ori, părăsesc pagina fără a vi le adresa. Noul widget JivoChat vă oferă posibilitatea de a răspunde cu ușurință la întrebările potențialilor clienți în timp real, transformându-i astfel în clienți actuali.

Pentru a accesa widget-ul JivoChat dați click pe Editor -> Date de contact -> JivoChat.

Puteți să vă creați un cont JivoChat direct prin intermediul Panoului Administrativ uKit și să activați chat-ul imediat. Varianta gratuită a contului JivoChat vă permite să adăugați până la 5 agenți de suport. În plus, acesta vă mai oferă și opțiunea de a primi pe mail transcriptul conversației imediat după finalizarea acesteia, precum și o aplicație pentru desktop-urile cu sistemele de operare Windows și Mac OS X, dar și pentru mobil.

Iată cum va fi afișat widgetul JivoChat pentru vizitatori:


Insigne noi

Ne bucurăm să vedem că dezvoltați în permanență website-ul propriei afaceri, tocmai de aceea dorim să vă oferim mici atenții în momentul în care efectuați progrese majore, pentru a marca acel pas important. Cu siguranță ați obținut deja o parte din insignele noastre, cum ar fi: „Fan Widget”, „Analist” sau „De-al casei”.

Acum vă invităm să descoperiți și noile insigne:

Dacă aveți întrebări sau sugestii ne puteți contacta printr-un comentariu la acest articol sau prin intermediul formularului de contact. Vă invităm să ne urmăriți în continuare - noi actualizări vor apărea în curând!


Comentariul dvs
avatar