Harta unui website

Aceasta este un fișier extrem de util care ajută Google și alte motoare de căutare să indexeze website-ul mai rapid și într-un mod detaliat. Crawlerii motoarelor de căutare, cum ar fi Googlebot, citesc acest fișier pentru a afla modul în care site-ul este organizat. Harta este importantă mai ales în cazul website-urilor noi și cu puține link-uri din surse externe. În plus, aceasta permite ca Google să descopere toate paginile din cadrul website-ului pe care poate altfel le-ar fi trecut cu vederea.

Fiecare website creat prin uKit are o hartă care există în format .xml și conține adresa URL a site-ului, precum și metadatele acestuia (ultima dată la care a fost actualizat, frecvența modificărilor, importanța unei pagini comparativ cu altele din cadrul website-ului).

Pentru a activa această nouă opțiune vă rugăm să vă republicați website-ul. Trebuie doar să faceți o mică modificare în cadrul site-ului, astfel încât opțiunea Publică să devină activă.

Harta site-ului va fi actualizată automat în momentul publicării de noi modificări în cadrul website-ului și este disponibilă la adresa: www."nume_website.ro"/sitemap.xml.

Noi categorii și design-uri

Între timp, am lansat și șabloane noi, create special pentru necesitățile celor care activează în domeniul Serviciilor juridice (avocați, notari, cabinet de avocatură etc) dar și în cel al Organizării de evenimente. Vă invităm să le testați și să ne trimiteți câteva păreri!

Cabinet Avocatură

AvocatIS

Ziua Perfectă

Pe lângă acestea, noi design-uri au fost adăugate și în categoriile Cafenele și restaurante, Turism și Fotograf. Vă invităm să le testați!

Aveți sugestii pentru noi categorii? Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un e-mail sau să ne lăsați un comentariu cu propunerile dvs mai jos.


Comentariul dvs
avatar